Vind de juiste mensen met video

Een recruitment video of employer branding video geeft geïnteresseerde kandidaten een beeld achter de voordeur en toekomstige collega’s een gezicht.

Laat zien wat je te bieden hebt

Ben je als werkgever op zoek naar nieuw personeel? Wil je dat mensen een goed beeld hebben van jou als werkgever? Een recruitment video of employer branding video is de ideale manier om als werkgever te laten zien wat je te bieden hebt. Verhaalmakers weet welk verhaal je organisatie uniek maakt om met succes de juiste mensen te vinden.  

Sfeer en bedrijfscultuur overbrengen

Video geeft geïnteresseerde kandidaten een beeld achter de voordeur van de organisatie en toekomstige collega’s een gezicht. Door medewerkers aan het woord te laten en een authentiek verhaal te vertellen ‘waarom’ ze graag bij je werken. Zo kan video de sfeer op werkvloer en de bedrijfscultuur veel beter overbrengen dan een geschreven functieomschrijving.

Bedrijfscultuur recruitment video verhaalmakers website.png

Video zegt meer in minder tijd

In de krappe arbeidsmarkt zijn tekstuele vacatures veel minder effectief. Jouw doelgroep wil op een aansprekende visuele manier geïnformeerd worden. Jong talent wil anno 2022 in een korte tijd middels een vacature video zien of de functie bij hem of haar haar past.

Testimonial Jennifer PR Goeroes_edited_edited.jpg
Top! Goede service, flexibiliteit en mooi resultaat.” 

—  Jennifer Delano, PR Goeroes

Resume cv recruitment video verhaalmakers.png

Een juiste match bespaart tijd en geld

Recruitment van nieuw personeel is tijdrovend en kostbaar. Inzet van video is daarom onmisbaar in je arbeidsmarktcommunicatie om nieuwe medewerkers te werven en te behouden. Met video vergroot je de kans dat je mensen aantrekt die beter bij je bedrijf passen en dus langer blijven.

Website Aardoom DEF.png

Ook aan de slag met video?

Verhaalmakers produceert recruitment video’s, employer branding video’s en vacature video's, maar verzorgen ook de complete arbeidsmarktcampagne. Inclusief:

Wil je meer weten?

Plan direct een videocall in en ontdek hoe video je kan helpen om de juiste mensen te vinden.

Godfried Hartkamp

Oprichter van Verhaalmakers

06-55 86 47 31 

godfried@verhaalmakers.nl