top of page

Let’s date

Ben je op zoek naar nieuwe medewerkers? Lukt het nog niet om deze te vinden? Let’s date, met ons en met jouw toekomstige medewerkers. Met video zorgen wij voor ‘that magic feeling’

Hart instagram recruitment campagnes.jpg

Fall in love 

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s? Wil je dat zij een goed beeld hebben van wat jij als werkgever te bieden hebt? Met recruitment video of employer branding video laat je hen verliefd worden op jouw bedrijf. Verhaalmakers helpt je om ‘that magic feeling’ over te brengen, waardoor zij graag bij jou willen werken. Samen zorgen we voor de juiste match!  

That magic feeling

De meeste video’s zijn ‘zenders’ van hoe goed het bedrijf is. Dat werkt niet meer. Je moet ervoor zorgen dat mensen verliefd op jouw bedrijf worden. Samen gaan we op zoek naar wat ‘that magic feeling’ in jouw bedrijf is. Bijvoorbeeld door medewerkers te laten vertellen waarom zij graag bij jou werken. In korte, eigen, originele bewoordingen mensen enthousiasmeren. Afgewisseld met korte fragmenten van het werk zelf geeft dit een goed beeld van de sfeer op de werkvloer en de bedrijfscultuur. 

Doelgroep recruitment campagnes.jpg

It takes a few seconds to fall in love

In de krappe arbeidsmarkt wil jong talent en ook de oudere, ervaren krachten, in enkele minuten zien of iets bij hen past. Zo ook jouw wervings-oproep. Wij vertalen dit naar een krachtige, visuele boodschap die hen raakt. Een trigger die actie oproept om verder te kijken en contact op te nemen. Met video zeg je meer in minder tijd.

Dionysios Sofronas testimonial_NEW.jpg
Als bedrijf zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Godfried en Verhaalmakers. Zijn vermogen om onze authentieke waarden te vertalen naar de bedrijfsvideo en de arbeidsmarktcampagne was indrukwekkend. Godfried heeft ons geholpen om onze boodschap effectief te communiceren en ons bedrijf op een positieve manier te presenteren.” 

—  Dionysios Sofronas, Aardoom Hoveniers

Een juiste match bespaart tijd en geld 

Recruitment van nieuw personeel is tijdrovend en kostbaar. Dan kies je voor de meest efficiënte aanpak om een juiste match met nieuwe medewerkers te maken. Met video spreek je hen direct aan, dit mag dan ook niet ontbreken in je arbeidsmarktcommunicatie. Met unieke beelden vergroot je de kans dat er: 

  1. mensen solliciteren die bij jouw bedrijf passen

  2. sneller een match is met medewerkers 

  3. een langdurige werkrelatie ontstaat

Contact
Website Aardoom DEF.png

Ook aan de slag met video?

Verhaalmakers creëert ‘lovestories’: recruitment video’s, employer branding video’s, maar ook complete arbeidsmarkt campagnes. Inclusief:

Wil je meer weten?

Let's video date en ontdek hoe video je kan helpen om de juiste mensen te vinden en verliefd op jouw bedrijf worden.

Godfried Hartkamp

Oprichter van Verhaalmakers

06-55 86 47 31 

godfried@verhaalmakers.nl

bottom of page