top of page

Vind de juiste mensen met video

Een recruitment video of employer branding video geeft geïnteresseerde kandidaten een beeld achter de voordeur en toekomstige collega’s een gezicht.

Doelgroep recruitment campagnes.jpg

Laat zien wat je te bieden hebt

Ben je op zoek naar nieuwe collega’s? Wil je dat zij een goed beeld hebben van wat jij als werkgever te bieden hebt? Met recruitment video of employer branding video laat je hen verliefd worden op jouw bedrijf. Verhaalmakers helpt je om dat gevoel in beeld te brengen dat jou als werkgever aantrekkelijk maakt voor mensen die bij je willen komen werken. Samen zorgen we voor de juiste match!

Video die jouw doelgroep raakt

In de krappe arbeidsmarkt wil jong talent en ook de oudere, ervaren krachten, in één oogopslag zien of jij bij hen past. Zo ook jouw doelgroep. Wij vertalen dit naar een krachtige, visuele boodschap die hen raakt. Een trigger die actie oproept om verder te kijken en contact op te nemen. Met video zeg je meer in minder tijd.

Hart instagram recruitment campagnes.jpg
nsplsh_b7ab4155c15742bfb8534a154efd6c63~mv2.jpg

Een kijkje achter de voordeur

Video geeft geïnteresseerde werkzoekenden een kijkje achter de voordeur van de organisatie en toekomstige collega’s een gezicht. Laat daarom medewerkers vertellen waarom zij graag bij jou werken. In korte, eigen, originele bewoordingen mensen enthousiasmeren. Afgewisseld met korte fragmenten van het werk zelf geeft dit een goed beeld van de sfeer op de werkvloer en de bedrijfscultuur.

Bekijk hier onze recent gemaakte recruitment video's

Dionysios Sofronas testimonial_NEW.jpg
Als bedrijf zijn we zeer tevreden over de samenwerking met Godfried en Verhaalmakers. Zijn vermogen om onze authentieke waarden te vertalen naar de bedrijfsvideo en de arbeidsmarktcampagne was indrukwekkend. Godfried heeft ons geholpen om onze boodschap effectief te communiceren en ons bedrijf op een positieve manier te presenteren.” 

—  Dionysios Sofronas, Aardoom Hoveniers

Een juiste match bespaart tijd en geld 

Recruitment van nieuw personeel is tijdrovend en kostbaar. Dan kies je voor de meest efficiënte aanpak om een juiste match met nieuwe medewerkers te maken. Met video spreek je hen direct aan, dit mag dan ook niet ontbreken in je arbeidsmarktcommunicatie. Met unieke beelden vergroot je de kans dat er: 

mensen solliciteren die bij jouw bedrijf passen

sneller een match is met medewerkers 

een langdurige werkrelatie ontstaat

Contact
Website Aardoom DEF.png

Ook aan de slag met video?

Verhaalmakers creëert recruitment video’s, employer branding video’s, maar ook complete arbeidsmarkt campagnes. Inclusief:

Wil je meer weten?

Neem contact op of plan een video call in en ontdek hoe video je kan helpen om de juiste mensen te vinden.

bottom of page